Ett Gott Nytt Ar!

Nytt ar, nya tankar, nya utmaningar. Om jag brukar tanka mycket I vanliga fall sa ar tiden runt nyar extra full av tankar. Ett ar har gatt som man vill reflektera over samt ett nytt ar som komma skall. Tankar pa vad som hant och inte, vad jag har gjort och inte gjort. Nu sitter jag framfor tv:n tillsammans med min sambo och vara flatmates. Han har fortfarande lunginflammation och jag har dragit pa mig en ful hosta sa vi tyckte att det var klokast att stanna hemma. Lite trakigt men samtidigt jatteskont, sjuka som vi arm Hur som helst onskar jag alla, vare sig ni ar hemma och myser eller ute och firar, ett riktigt Gott Nytt Ar:) /Sofia

Vem är jag?

Jag har ju faktiskt inte presenterat mig speciellt väl här på bloggen. Sofia heter jag och bor tillsammans med min sambo och ytterligare flatmates i nordöstra London. Jag startade den här bloggen ganska nyss för att få dela tankar. Jag är en oerhört pratsam person som tänker väldigt mycket. Därför tänkte jag att en blogg kunde vara kul, dessutom blir sambon glad för att han slipper lyssna på mig hela tiden. Är jag hemma bloggar jag från min laptop och annars från min Blackberry. Nu ska jag bara försöka förstå mig på det här med att designa sidan, jag är verkligen Miss Oteknisk! /Sofia

Vilken onda marsinpan?

Jag glomde ju att skriva att jag till slut kom pa att det var marsipan som orsakat magontet. Rakade satta I mig en halv marsipangris igarkvall som var kopt innan jul. Maste ju varit det!

Ond marsipan!

I marse vaknade jag av att jag hade sa himla ont I magen, var tvungen att ga upp osv. Efter ett tag kande jag mig battre och krop ned bredvid min pojkvann I sangen igen. Mysigt att ligga lite pa hans arm tankte jag, da studsar han upp ur sangen och gar ner och for att se pa NHL pa tv. Sa dar fick jag ligga sjalv, en liten trost var att det gick en film med mysiga Nalle Puh som jag kunde ligga och kika pa.

En julklapp

Nu ska jag testa om jag far till ett inlagg fran mobilen. Jag gav mig sjalv en Blackberry I julklapp, oteknisk som jag ar far vi se hur det gar! /S

Äntligen tillbaka

Åkte hem till sverige med en supersjuk pojkvänn med allt vad det innebar. När vi åkte hade han fortfarande ganska hög feber. Väl hemma på svensk mark uppsökte vi läkare och fick reda på att han hade lunginflammation orsakad av mykoplasma-bakterien, alltså värsta sorten! Vårt julfirande fortsatte därefter med vissa begränsningar, familjerna brydde sig ju inte speciellt mycket om smittan men vi fick undvika att träffa allt för många vänner.

Precis som jag trodde så blev julen ändå hyperstressig, i skytteltrafik mellan min familj och sambons. Givetvis var det jättekul att träffa alla saknade familjemedlemmar men oj vad vi har legat i soffan och slappat sedan vi kom tillbaka till england i förrgår. Hur som helst blev det en underbar jul:)

Nu blir det film, Harry Potter, så mysigt!

/S

Ännu en feberdag

Klockan är 2:15pm och jag sitter i sängen i pyjamasbyxor, med smutsigt hår och ekande tom mage, vilken lördag! Bakgrunden till detta är att sambon legat vaken hela natten i feberångor och rethosta, vilket betyder att jag får försöka att underlätta för honom så gott det går. Detta har hållit i sedan i torsdags och jag hoppas verkligen att vi är inne på sista dagen nu. Tillslut lyckades vi i alla fall somna några timmar på förmiddagen, behövligt!

Sambon hade egentligen hockeymatch idag som han skulle missat pga febern, tur i oturen så har matchen blivit inställd eftersom det råder snökaos här. Jag hoppas bara att det ordnar upp sig tills på måndag då vi flyger hem till sverige för att fira jul:)

Nu ska jag se till att det kommer ner lite mat i våra tomma magar!

/S

Nära döden...

Jag har helt plötsligt fått ett dygnet-runt jobb, min sambo har hosta och 40 graders feber. Jag ska tala om att han är så nära döden som man kan komma (enligt honom själv), han är såååååå sjuuuuk!!!

Detta gör att min dag består av att ta tempen, tömma spottkoppar, klä på - klä av, tvätta honom, ALLT! Och detta ackompanjerat med hur syyynd det är om honom och hur dåligt han måååår... Urk... Har varit sjukt nära bristningsgränsen ett antal gånger idag men har varit duktig och tagit ett djupt andetag och gått och slängt snytpapper istället.

/S

Härliga grabbar

Jag har alltid varit en sådan person som inte för mitt liv kunnat förstå att husdjur kan betyda så mycket för människor. Jag har tänkt: "men det är ju bara en katt/hund/groda, big deal?" Det är först nu, sedan jag blivit sambos med 2 hundar, som jag förstår vilka otroligt starka känslor man kan få för djur.

Dessa två grabbar kan få mig på så sjukt bra humör. Alltid glada, alltid pålitliga och alltid underbara!





Här klädda i tjusiga kronor från christmas crackers


Snurrigt

Nästa måndag går flyget hem till Sverige för en veckas julfirande. Det ska bli jättehärligt att träffa alla och umgås. Självklart längtar jag massor, men...

Saken är den att vi ska vara hemma i 7 dagar och jag vet att det kommer att bli så himla hektiskt. Jag vill ha mycket tid med både min familj och mina vänner samt sambons familj och hans vänner. Allt ska ju bara bli roligt, men jag börjar redan stressa upp mig för hur lite sömn och tokig mat det kommer att bli. Och alltid är det någon som får "för lite" tid så att man får dåligt samvete. På ett sätt vill jag bara ha det gjort. Jag vet att detta är ett töntigt litet problem som egentligen inte existerar, men så är det i alla fall.

Hur som helst, det jag ska göra är att försöka få mycket sömn och vara utvilad innan vi åker så ska det nog lösa sig. Jag menar jag längtar ju massor efter alla där hemma:)

/S

Frissan!

Ååh idag har jag suttis hos frissan i 3 timmar, vilken fröjd. Tycker att det är helt underbart att bara sitta ned medan någon grejar med håret, så himla skönt! Men dagen började med att jag höll på att missa det hela. Jag var helt säker på att min tid hos frissan var på torsdag, verkligen bombsäker. Turligt nog kikade jag lite spontant i min almanacka i förmiddags och såg till min stora förvåning att tiden var kl 14:30 idag! Det tar ca 1 timme allt som allt från mig till frisören så det var bara att sätta fart.

På tal om ingenting så överraskade pojkvännen mig med denna söta box på vår "1 år och 8 månaders-dag" i torsdags. Han var mäkta nöjd med sig själv och tyckte att han var en riktig romantiker:)

En söndag

Här sitte jag sedan 30 min tillbaka med blött hår och kallt kaffe. Orkar inte föna vilket kommer att resultera i att jag ser ut som skatbo i huvudet på hockeymatchen ikväll, orkar inte heller hämta kaffet som står 2 meter bort. Lat, ja! Vissa dagar är man så seg att det är ett under att man överlever. Saken är den att det inte finns någon egentlig anledning till segheten heller, den bara kom idag.

Hur som helst var det en supertrevlig kväll igår med julmiddag, secret santa och singstar. Det var spännande att fira jul lite på engelskt sätt vilket vi inte gjort förut. Vi smällde crackers som innehöll en leksak, en gåta och papperskronor, dem fick hundarna ha på sig. Vi fortsatte sedan hela kvällen med singstar vilket var jättekul för jag har faktiskt aldrig gjort det förut. Kvällen avrundades ganska tidigt, kl 00:30, för vår del eftersom sambon har match idag som jag nu ska släpa mig iväg på snart.

/S 

Julmiddag

Idag har vi en julmiddag med svenska, engelska och sydafrikanska representanter. Vi kommer att laga köttbullar, jansson (utan anjovis dvs potatisgratäng) och ägghalvor. Engelsmännen kommer att göra turkey (som varit hemma några dagar och gått under namnet Terry), grönsaker och rostad potatis. Vad sydafrikanen ska göra har jag ingen aning om, de verkar inte som att han har det själv heller.

Till efterrätt blir det cheescake ( av den sorten sambon gjorde igår) och christmas pudding. Det ska bli väldigt spännande att smaka på all mat. Sedan ska vi också ge varandra secret santa. Den jag har köpt är superbra!:)

Nu ska jag komma igång med köttbullarna!

/S

Utslängd

Jag har precis blivit utsläng ur köket!

Min kära pojkvänn står nu, klockan halv elva på fredagkväll, i vårt kök och gör cheescake. För att vara precis så är det den andra i ordningen. Jag erbjöd mig att hjälpa till med den första och han svarade att han var en stor pojke och klarar sig själv. Skönt tänkte jag och satte mig framför tv:n med en kopp kaffe. Efter en stund kommer han ut med hundögon och berättar att det inte gick så bra. Stackare, tänker jag och hjälper honom med disken och att förbereda för en ny sats. Jag ska precis börja vispa äggen när han fäller kommentaren:

"Du står i vägen i mitt kök"

Eeeh vad? Fine! Jag ut i tv-soffan igen, han kan ju glömma någon mer hjälp i alla fall!

/S

Vart är jag?

Ibland tror man inte att man är i England i mitten av december. Denna somriga bild tog jag igår på ett hus jag passerade.

Julkänslor



Igår klev vi av tuben på Notting hill gate för att strosa lite på Portobello road. Det är så härlig atmosfär där, vackra hus och mysiga marknadsstånd. Det var iskallt ute men vi var redo och hade klätt oss varmt. Det blev ingen shopping utan bara en vintrig promenad.

Efter det åkte vi till Scandinavian kitchen för en fika. Det blev smörgåsar från deras smörgåsbord med bl.a. gravad lax, köttbullar och skagenröra. Avslutningsvis kaffe och en damsugare, mums!

När vi gick på Oxford street senare på kvällen kom det fram en tjej till mig och det visade sig vara en kompis kompis som jag varit på fest med för ett par år sedan. Dessutom har hon gått i min sambos lillasysters klass för längesedan så hon kände igen honom med. Tänk vad världen är liten ibland!

Nedan är en bild på paket som hänger över Oxford street, i bakgrunden syns Mark & Spencers häftiga juldekoration.



Fina paket hänger över Oxford street, Mark & Spencer´s häftiga juldekoration är i bakgrunden.

Utkast: Dec. 7, 2010

I dag när jag var på gymmet hände en grej jag har funderat en del över. Jag stod och hjälpte min sambo att stretcha hamstring när en som jobbar där kom fram till oss och hade synpunkter på det hela. Jag har tidigare jobbat på gym i Sverige, gått dansgymnasium, dansat i landslaget för brr-danser m.m. med andra ord anser jag mig ha ganska bra koll på läget. Jag hjälper sambon med barmarksträningen och har lagt upp ett schema med rörelser som gynnar just honom.

Just denna stretch har jag valt för att han är ganska stel och att han spelar hockey gör inte saken bättre. Han stretchar med böjt ben för att inte dra onödigt mycket i muskelfästena, han ska bli rörligare - inte vig. Killen på gymmet kom altså fram och sa att mitt sätt är fel och visade hur han ansåg att det skulle göras, töjning med sträckt ben. Jag sade till honom att jag hade koll på läget men han fortsatte att visa och ta över det hela.

Det jag funderar på är mitt sätt att hantera det. Inom idrott och hälsa finns det många olika sätt att se på saker och ting. Av dessa två sätt är inget utav dem fel, hans sätt sträcker mycket riktigt ut muskeln mer. Men det som irriterade mig var att jag tyckte att jag visade ganska tydligt att vi inte var intresserade av någon hjälp. Frågan är om jag faktiskt överreagerade och har svårt att ta kritik eller om det var han som trängde sig på.

Hur som helst efter att han gått fortsatte vi med stretchen som vi brukar eftersom det är det bästa för just min sambo, dock var jag något mer irriterad bara. 

/S

God morgon?

Vad är en God morgon egentligen? I mitt liv så är väldigt få morgonar goda, jag menar jag är alltid supertrött och vill aldrig gå upp. Min morgon börjar eventuellt bli lite god sådär efter morgon kaffet, kanske...

Jag avundas sådana människor som vaknar utsövda, glatt går upp tidigt av sig själva och njuter av sin morgon. Så skulle jag också vilja vara. Även om det är en helgdag och jag ska sova ut så måste jag ändå ställa alarmet på 10am, annars vaknar jag upp vid klockan tre på eftermiddagen och undrar vad som händer.

Det värsta är att det nog dessvärre inte går att ändra på, jag har varit sådan här sedan 12 års ålder och mina mamma är precis likadan. Nej jag får nog jobba på själva tekniken istället, att gå upp när klockan ringer!

Nu vankas det gym, blir ett gäng benmuskler som får köra styrka idag. Är sugen på att spinna lite egentligen men jag har ju nyss varit förkyld så det är nog bäst att vänta lite!

/S

Åldern tar ut sin rätt

Vissa dagar undrar man vart de tar vägen. Ju äldre man blir desto underligare blir det! Igår, söndag, hade jag en urtrevlig kväll med tjejorna i ishallens bar. Det blev både ett, två och tre glas rödvin. När vi kom hem var humöret uppe och det blev två glas till. Dessa fem, ganska utspridda, glas vin har förtört min dag. Planerna på att gå till gymmet, laga mat, måla naglarna osv, bara gick upp i rök. Iställer har jag legat på soffan, tittat på tv och lekt med hundarna, sedan när tog fem glas rött så hårt?

Jag har i alla fall fått skrivit alla mina julkort idag, tänkte attt det är lika bra att vara ute i god tid för jag vet inte hur lång tid det tar för dem att nå Sverige. Det är så himla typiskt mig att vara så oklar. När det gäller vissa saker tänker, planerar och genomför jag ordningsamt och i god tid medan i andra samanhang så tappar jag det och är världens slarvigaste person. Jag måste verkligen försöka hitta balansen där, blir ju förvirrad själv!

Nu ska jag sova och försöka ta nya tag imorgon. By the way så har mitt December-löfte att sluta snooza gått så där, ännu en sak att tänka på imorgon. Godnatt.

/S

Godnatt

Nu ska jag snart sova. Matchen ikväll blev en vinst med 15-2, lovely! Vad jag ser fram emot hela veckan är stunden efter med tjejorna. Jag har uppenbarligen lämnat mina vänner i sverige för att låta min pojkvänn spela hockey så det är underbart härligt att snacka lite tjejsnack varje söndag kväll! Nya tag imorgon! Godnatt!

/S

Varm/snygg kombo!

Hej!

Tyckte att jag hade så mycket tid idag och hade tänkt ut massor med saker jag skulle göra. Efter lite mat, städning och promenad så är jag nästan sen iväg till hockeyn. Jag förstår inte vart tiden tar vägen!

Nästa fråga är vad man ska ta på sig. Något varmt givetvis eftersom det är superkallt i ishallen. Men också något snyggt för efteråt träffas vi alla spelare, flickvänner/fruar och vissa supportrar i baren och tar ett glas. Varmt och snyggt är ju inte alltid världens bästa kombo. Får ta en snabb funderare på detta.

/S

Ny dag, ny match

Det blev en lång dag/kväll i Bristol igår, jag hade faktiskt ingen aning om att det var en så stor stad. Hörde att det var Englands femte största stad, fast jag är ej helt säker på att den informationen är korrekt. Själv bor jag i nordöstra London, i en förort vid namn Romford. Det är en underbar liten del av Greater London som har lite småstadskänsla men bara ligger 15 min med tåg från centrala London. Som den hockeyfru jag är (dock ogift då) ska jag kika på nästa match i eftermiddag. Idag är det spel hemma, skönt att slippa åka någonstans. Sambon spelade en bra match och gjorde 4 assist igår, hoppas på lika bra idag!

Promenad i det vackra vädret nästa!

/S 

Lite lillgammal kanske

Hej!

Nu sitter jag här och gör en lista över vilka jag ska skicka julkort till. Det jag funderar på är: skickar man inte julkort längre?

När jag var liten minns jag att jag brukade hjälpa mamma att klistra på frimärken på en hel bunt med julkort. Och vi fick alltid lika många tillbaka i brevlådan veckorna innan jul. Har det liksom försvunnit? Eller har jag som 22-åring hamnat i en mellan tid där faktiskt många är ute och reser eller studerar osv, och att julkorten kommer sen när tillvaron är mer "fast"?

Vare sig det passar eller inte så skickar jag julkort i alla fall! Både till alla släktingar och till mina vänner. Även om jag kanske är lite lillgammal som håller i detta och inte får många tillbaka så vill jag önska dem en God Jul ändå!

Vädret har bestämt sig för att vara på min sida idag och klockan 2pm bär det av till Bristol. Så nu blir det till att  ladda upp med varma kläder och massa mat.

/S

Besegrad av snön?

Min kväll har bestått av ett glas rött vin, chips, Raising Hope och bus med galna vovar:) Raising Hope är förövrigt en väldigt mysig serie, komedi i min smak. Jag gillar inte när skämten blir för råa eller för töntiga, detta är perfekt!

Nu hoppas jag att vädergudarna har tänkt att vara på min sida imorgon. Tanken är att det ska bli en tripp till Bristol, vilket är ganska långt, för att titta på när min sambo spelar hockey. Jag hoppas verkligen att det går bra! Därutav blir det tidig sänggång ikväll, mycket ska göras innan bilen går. Godnatt!

/S

Fredag!

Innan shoppingturen blev det gårdagens rester av kycklingcurryn och en fredags öl. Jag drack faktiskt inte öl innan jag flyttade hit men här är det svårt att undvika. Budweiser är min favorit, lätt och god smak.

Sedan blev det en riktigt härlig eftermiddag på stan! Så mycket julklappar blev det inte men däremot så köpte jag mig en svart stickad mössa på HM för £5, tyvärr var vantarna som hörde till inget bra. Vantar hittade jag istället inne på Bh´s, £10 fick jag ge för dem men det var riktigt varma och mysiga. Behövligt inköp, att gått runt med tinna fingervantar i kylan som råder är ingen höjdare.

På vägen hem blev det en sväng på Sainsburys, måste handla ofta för jag har så himla litet kylskåp. Lax och risotto står på menyn ikväll, så gott! Ska laga det nu innan det blir för sent. See u!

/S

Att städa.

God eftermiddag!

Idag är det städdag vilket betyder massor med städning. Städning kan göra mig väldigt kluven, vissa dagar skjuter jag upp städningen så länge det bara går medan andra dagar så kliar det i fingrarna och man vill göra rent och snyggt. Idag var det trots allt en bra städdag så jag känner mig nöjd. Det har dock tagit många timmar, att ha två hundar vimsande runt fötterna underlättar ju inte städningen direkt!

Nu blir det en sväng på stan, är så mysigt att bara gå gatorna upp och ned när julstämningen är på topp:)

/S

Julklappshets?

Att ge bort  något är speciellt. Man gör personen i fråga glad, man kanske fyller ett behov eller visar något nytt. Jag älskar att ge bort julklappar, det är mycket roligare än att få saker själv. Men har vi nått en gräns där det blir för mycket givande? För det är ju inte så att man hjälper någon fattig, snarare byter man pengar med någon annan.

Jag lägger tusentals kronor på julklappar varje år. Jag börjar alltid med att göra en budget för hur mycket som är rimligt att lägga ut och lite hur mycket det blir på varje person, min bror får ju julklappar till ett större värde än en kompis osv. Redan här känner jag att det är mycket pengar som kommer att rulla men det är ok, jag vill ju verkligen ge alla något fint! Jag är faktiskt ganska duktig på att hålla mig till detta, men det finns ju alltid undantag. Man hittar den perfekta, lite för dyra, julklappen till mamma. Ja men då vill man ju öka på värdet på pappas julklapp med, annars blir det ju orättvist! Och så rullar det lätt på om man inte tänker sig för.

Dock säger mina föräldrar varje år att de inte vill ha något av mig, de tycker att jag ska spara mina pengar till något "bättre". Men mamma och pappa har ju köpt fina julkappar till mig i alla år, då finns det ju inget bättre än att köpa något fint till dem. Det är absolut inget måste men jag vill så gärna!

Men frågan är om det verkligen är så här vi ska ha det? Vad är rimligt att lägga på julklappar?

Detta är ju väldigt individuellt, alla har vi ju olika pengar att röra oss med. Jag har alltid tyckt att gränsen går när man lånar pengar för att kunna köpa julklappar. Men sedan kom jag att tänka på föräldrar som inte har råd att köpa julklappar till sina barn. Tänk dig det barnet som kommer tillbaka till skolan efter jullovet och inte har fått en enda julklapp, det gör ont i hjärtat. Så det får bli ett undantag. Annars är det inte okej att låna pengar till julklappar enligt mig.

Än så länge håller i alla fall min budget för i år, bra jobbat!

/S

Mysträning!

Hej!

Till gymmet kom jag, trots snö och slask. Väl där blev det dessvärre inte mycket tränat. Jag har varit förkyld i några dagar nu men imårse kände jag mig frisk och stark, och såklart sugen på att träna. Men det räckte med lite pulsande genom snön så var jag ganska trött. Detta resulterade i en kort uppvärmning och några ben-övningar sen var jag nöjd. Istället tog jag en sådan där lång, varm dusch som man inte har råd att ta hemma. Riktigt mysigt! Typiskt nog hade jag glömt hårborsten och utan den kan jag inte föna håret, då reder jag aldrig ut det trasslet igen. Så jag fick åka med blött hår hem i kylan, kallt!

Inne på Sainsburys fick jag i alla fall med mig potatis, färsk kycklingfilé och grädde så nu blir det currykyckling. Mums!

/S

Mer snö!

God morgon!

Mitt nya liv som icke-snoozande person gick sådär, men det är bara andra dagen av 31 vilket ger mig mer tid för avvänjning! I natt har det kommit mer snö vilket gör framkomligheten svårare, men det verkar som att tåg och bussar går ungefär som de ska. Det är bra eftersom jag nu efter snoozande och frukost är redo att ta mig till gymmet som ligger ca 20 min från mig med buss.

På vägen hem blir det en sväng på Sainsburys eftersom kylskåpet gapar tomt! See u!

/S

(zzzn)osmart

Nu sitter jag här och kan inte sova, varför? Jo för att jag är en snoozomaniac! Jag kan lätt snooza i 2h, inga problem. Jag bara stänger av klockan hela tiden, ibland medvetet och ibland omedvetet. Det är en omöjlighet att gå upp när klockan ringer såvida jag inte lägger den på andra sidan sovrummet.

Det finns så många saker som är dåligt med att snooza, här är några:

1. Man blir så trött, hela dagen blir tröttsamt trött om man snoozar för länge.

2. Man går definitivt inte upp och gör det man ska vilket oftast resulterar i att man blir på dåligt humör.

3. Man riskerar att väcka sambos, grannar, föräldrar eller vilka som nu kan tänkas befinna sig i/nära ditt sovrum.

Att sluta snooza ska bli mitt December-löfte, det finns verkligen inget positivt med det!
Jag får försöka sova nu så att jag är pigg till en inte-snooza-morgon imorgon, godnatt :)

/S

En lång dag som blev kort.

Började shoppingrundan med kaffe och en morotskaka på ett julmysigt Starbucks. Sedan blev det Debenhams, Next, Bh´s och Sportdirect. Fick köpt två julklappar, mycket nöjd! 

Hann också äta lunch på en mysig italiensk restaurang som hade supergoda pizzor. Pizzorna här i England är annars av "Pizza hut"-variant med ganska tjocka bottnar, vilket jag inte är så förtjust i. Så dessa stenugnsbakade pizzor var kanon:)

Med tanke på snön som kommit här de senaste dagarna så var det smart (men kallt!) att promenera runt och strunta i bussarna. Tydligen så blir engelsmännen lika förvånade varje år då snön kommer och allt här står still.

Väl hemma igen så behövdes kaffe för att man skulle bli varm igen. Tillbehöret fick bli knäckebröd och brieost, gott! Onsdag är det vilket betyder ett besök på tv4.se och ett nytt avsnitt av "Bonde söker fru". En lite småmysig serie som alltid ger ett gott skratt så här i höstmörkret.

Nu vankas det kvällsmat, hej! :)

/S

Officiellt December!

God förmiddag,

i dag är det alltså 1 December. Men många med mig kanske haft december ett ganska bra tag hemma:) Det finns ju faktiskt inget mysigare än att få tända pepparkaksdoftande ljus i rödglittriga ljuslyktor och smyglyssna på en julskiva. 

För ett par månader sedan flyttade jag från Sverige till England och jag kan säga att här är det jul-hysteri! I flera veckors tid har det varit full julskyltning med tillhörande julmusik här. Om man tjuvkikar lite i fönstrena när man svänger in på min gata kan man se att flera grannar redan har satt upp sina julgranar. 

Idag är det julklappsshopping som står på schemat. Fast jag har faktiskt inhandlat över hälften av alla julklappar redan, skönt att för en gångs skull vara ute i god tid!

Nu ska jag äta svansen på min låånga marsipangris där det står en 1:a, idag är det ju som sagt officiellt den 1 December.

/S

1:a tanken

Min tanke: hur svårt kan det vara att blogga?

Fakta: Svårt! Tydligen måste man vara lite teknisk, för jag förstår mig inte på alla siffror, koder m.m...

Det är nog ett kvinnligt dilemma, eller i alla fall mitt dilemma:) Man vill ju helst visa att man kan klara sig själv, speciellt när det handlar om saker som teknik. Men hur jag än försöker så kan jag för mitt liv inte bekripa hur sånt där hänger ihop. Ha tålamod, för det har inte jag...

Jag tar nog helt enkelt nya tag imorgon, godnatt!

/S

Hennes Värld

Vardagsbetraktelser - Inredning - Karriär

RSS 2.0