Ett rikspucko!Var hemma vid 18:30 efter min första dag på jobbet (som för övrigt var superbra) och var jättetrött. Efter lite mat och vila bestämde jag mig för att ta en sväng till gymmet trots att jag egentligen kände mig way to tierd.

Byter om, packar väskan och tar cykeln till gymmet. När jag kommer fram inser jag att jag glömt mitt gymkort, vad trött man blir på sig själv ibland!!!

Det blev en lång cykeltur vid vattnet istället, minst lika bra som gym!

One day your life turn upside down

Jag såg nyss på sporten (eller ja min kille kollade och jag satt bredvid) där det var ett reportage om en ung tjej vid namn Caroline Larsson.

Hon har det senaste åren varit ett löfte inom golfens värld.

För en tid sen upptäcktes ett antal cancertumörer i hennes ena ben. Läkarna tog beslutet att amputation var det enda som skulle kunna rädda hennes liv. För en månad sedan genomfördes amputeringen.

I kvällens reportage, alltså 4 veckor efter amputationen, står hon på ett ben och svingar en golfklubba med en kraft man inte tror är möjligt med ett ben.

En tragisk historia men vilken grymt stark tjej. Att hon kunde vända förtvivlan till motivation och komma tillbaka så snabbt är helt otroligt.

Vilken förebild!

Hipp hipp hurra...... för idag är det min födelsedag!

Vaknade idag av att min kille kom med tio röda rosor och frukost på sängen!

Eller nja... Jag vaknade egentligen tidigare av att det lät som en flock elefanter invaderat vårt kök men dagen till ära så sov jag räv för att sedan "vakna" till sång och blommor. Ja han sjöng, visst är det sött!

The sounds of the oceanNär jag och min kille var i Falkenberg samlade jag på mig lite snäckor och sand på stranden. Det har nu blivit till prydnad på mitt vardagsrumsbord.

Jag fick ganska många snäckor över, är det någon som har ett roligt förslag på vad jag kan göra med dem?

Och himlen den öppnade sig!Var på apoteket en sväng nyss och när jag skulle cykla hem så börjar det ösregna. Och då menar jag verkligen ö.s.r.e.g.n!

Först så börjar jag svära den ena svordomen efter den andra. Men mitt i allt det blöta tänker jag efter, hur härligt är det inte egentligen att vara ute när det regnar?!

Så om du inte har något speciellt för dig utan bara går hemma och skrotar en dag när det regnar, gå ut vet jag!! Kläderna går att torka och det är en underbart barnslig känsla av att bli så där blöt ända in till underkläderna!

BFF


Jeans Gina, t-shirt Zara, tröja HM

Dagens outfit ser ut så här. Idag har jag varit och lunchat med min bästa kompis. Vi har inte hunnit träffas ordentligt sedan jag kom hem från London så det var så himla kul att ses!

Nu är det städdags (som ni ser i bakgrunden...)

MisslyckandeVi fick denna gröna växt i inflyttningspresent. Den var jättesöt från början men så åkte vi till Falkenberg över en helg och när vi kom hem såg den ut så här.

Jag har försökt att återuppliva den och vattna hej vilt men jag tror att hoppet är ute. Vilket misslyckande!

En underbar kväll

Ikväll tog jag och min man med oss kaffe-termosen och åkte ner till sjön för en kvällskopp. Det var en fantastisk solnedgång och vattnet gnistrade som alla ädelstenar man kan tänka sig.

Åh vad jag blir lycklig av att bara sitta vid vattnet, titta på utsikten och njuta. Det är vardagslyx för mig! Tyvärr glömde jag kameran hemma, det får bli nästa gång!

Godkväll!

Hoppsan

Igår hade jag första tvättiden i vårt nya hus.

Det finns 2 olika torkrum varav det ena var fullt av tvätt.

Jaha, tänkte jag. Det är likadant överallt, allt folk aldrig kan hålla tiderna!! Här ska minsan jag hänga min tvätt!

Arg som ett bi börjar jag slita ned den kvarhängda tvätten. Och mycke tvätt var det!

Av en händelse, mitt i operation "ned-tagning av idiotisk grannes tvätt", får jag för mig att gå ut och kika på tvättreglerna.

Oj då... Man har visst bara tillgång till ett torkrum, de som tvättat innan får låta sin tvätt hänga kvar.

Fort som attan försöker jag hänga tillbaka grannanens tvätt. Så om någons tvätt i Lidköping hängde lite annorlunda, förlåt!!

Vad tar vi med oss från detta? Jo, läs först och gör sedan!


Ooooops...

Vart tar tiden vägen?

Jag har hittat lusten igen!

Ett tag nu har jag varit lite... nere. Inte nere på det deppiga sättet men jag har haft svårt att motivera mig att göra saker, allt har varit lite motigt.

Men nu känner jag mig supertaggad att göra allt, till och med städa!

Så här är jag pysslande i vår andrahands hyrda lägenhet som vi bott i i två veckor.
Här ska fixas ordning och reda!

Hennes Värld

Vardagsbetraktelser - Inredning - Karriär

RSS 2.0